Friday, April 10, 2009

Update-k

A postok, amelyeket frissitettunk...

Zeusz 9 honap utan megkapta a munkavallalasi engedelyt 1 evre...

7 comments:

 1. Szia,

  mi még csak most tervezzük a kiköltözést és olvasunk el amit csak lehet...a sok vélemény nagyon hasznos volt és hihetetlenül jó látni ennyi gyereket körülöttetek. Azt hiszem nekem is ez az álmom, egy boldog család nyugodt körülmények között.

  Remélem kint találkozunk!

  ReplyDelete
 2. Szia,

  mi még csak most tervezzük a kiköltözést, így épp a "mindent elolvasunk" fáziban vagyunk, nagyon jó volt a sok véleményt olvasni, színesítik a képet és szuper lehet ennyi gyerek között lenni.
  Azt hiszem nekem is ez a legnagyobb álmom, egy boldog család nyugodt körülmények között.

  Remélem kint találkozunk!
  További mindenjót addigis!

  ReplyDelete
 3. Jo keszulodest Nektek! Varunk Titeket!

  ReplyDelete
 4. Azt azért nem értem, ha nem akartok "örökké" kint lenni, akkor mi értelme van, hogy kint vagytok? Pláne úgy, hogy egy csomó pénzt kidobtok az ablakon albérletre. Gondolom idehaza volt lakásotok...

  ReplyDelete
 5. Valoban nem szeretnenk orokke itt maradni.
  Nem is az volt a cel. Szeretnenk me'g egy-ket orszagban korulnezni.
  "akkor mi ertelme van, hogy kint vagytok?"
  Ugye,ezt a kerdest most te sem gondoltad komolyan...

  "A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el." (Szent Agoston)

  ReplyDelete
 6. Én is voltam kint 1 hónapot. Szép volt, jó volt, de annyi. Most a gyerekemet pedig miért tegyem ki egy stresz helyzetnek, hogy akkor most x évet itt kell éljünk és meg kell tanulj angolul (ráadásul egy elbaszott akcentussal). Hát, nemtom. Én kurva sok helyen jártam a világban, de még mindig azt mondom, hogy idehaza a legjobb (és ez csak jobb lesz, ha a söpredék kormányt végre elűzik a picsába).

  ReplyDelete
 7. Anonymous! A képeket nézegetve nekem nem úgy tűnik mintha stresszesek lennének ezek a gyerekek!! Nagyon is boldognak tűnnek! Szerintem ha megtanulnak angolul (bármilyen akcentussal) csak a hasznukra válik! E!

  ReplyDelete